Autobusové zastávky na Jiráskově třídě

Jsme nejen PRO Holýšov, ale chceme také to nejlepší pro Holýšov a … jsme z Holýšova. Náš volební program vám jednou představíme, ale na to je ještě čas.
Zatím vám chceme ukázat, jak se na Holýšov díváme, jak ho vidíme, a také … co bychom chtěli od vás, od voličů, od občanů.
Postupně vám ukážeme drobnosti. Maličkosti. Jsme na ně zvyklí, je těžké je i vnímat. A při tom nejsou v pořádku a k řešení stačí málo energie i financi v pravý čas.
Navíc … vyřešit se dají mnoha variantami. Povězte nám, jaké řešení chcete?
A pokud ho nenajdete v naší nabídce, řeknete nám to své.
Budujeme cyklostezky. Vybudovali jsme Dům dějin Holýšovska s přeshraniční spoluprací. Máme zde turistické infocentrum. A co vidí ti, co přijedou autobusem, jako první? Co vidí naši občané, využívající autobusovou dopravu? Mohou se aspoň trochu odpovídajícím způsobem schovat před nepřízní počasí?
Dnes přeci existují docela hezké zastřešené zastávky typizované. Dají se vybudovat i originální. Ale, co když to nezodpovědní jedinci budou ničit. Různým způsobem. Má cenu něco měnit anebo ty následné problémy s údržbou za to nestojí. Těžká rozhodnutí u maličkostí vlastně, viďte?
A to nemluvíme o celkové parkové úpravě prostranství a důstojnější spojnici směrem k vlakovému nádraží.
Tak co vy na to?



Komentáře