Úvod



Vážení přátelé a příznivci našeho města,

vítáme vás na facebookové stránce místního sdružení PRO Holýšov. Jsme nově vzniklé uskupení lidí. Budeme vystupovat pod značkou PRO Holýšov s podporou Starostů a nezávislých.

Již na konci února 2018 psal Libor Schröpfer o tom, že naše bývalé Sdružení pro otevřenou společnost SOS se rozhodlo vstoupit do komunálních voleb v našem městě v říjnu 2018 ve dvou skupinách.

Jednu kandidátku povede Libor Schröpfer pod původním názvem SOS a druhou povede Hana Valachovičová pod novým názvem PRO Holýšov.

Na této facebookové stránce vás budeme informovat nejen o dění ve městě Holýšov, ale zejména vám budeme chtít postupně také představit všechny naše kandidáty. Chtěli bychom vás seznámit s plány, myšlenkami a dalším rozvojem našeho města do budoucna tak, jak si to představují kandidáti z kandidátky PRO Holýšov.

Naši kandidátku povedou zkušení komunální politici – Hana Valachovičová, Radek Špiller a Karel Steidl, ale máme i mnoho nových kandidátů, kteří chtějí pro naše město změnu. Přejeme si, aby bylo naše město moderní, bezpečné a příjemné pro žití všech generací.

Na této stránce budete mít prostor k vyjádření svého názoru a ukážeme vám, že dění v našem městě nám není lhostejné. Těšíme se na kontakt s vámi a doufáme, že se vám naše stránka bude líbit a že na podzim 2018 budete volit naše kandidáty PRO Holýšov.

Komentáře