Vyšlapané cesty - Na Výhledech, PMV

Jsme nejen PRO Holýšov, ale chceme také to nejlepší pro Holýšov a … jsme z Holýšova. Náš volební program vám jednou představíme, ale na to je ještě čas.
Zatím vám chceme ukázat, jak se na Holýšov díváme, jak ho vidíme, a také … co bychom chtěli od vás, od voličů, od občanů.
Postupně vám ukážeme drobnosti. Maličkosti. Jsme na ně zvyklí, je těžké je i vnímat. A při tom nejsou v pořádku a k řešení stačí málo energie i financi v pravý čas.
Navíc … vyřešit se dají mnoha variantami. Povězte nám, jaké řešení chcete?
A pokud ho nenajdete v naší nabídce, řeknete nám to své.
Vlastně je to něco velmi podobného, jak v jiném příspěvku, jen jde o delší úseky. Jeden je Na Výhledech, druhý na PMV. Lidé si prostě vyšlapávají cestu tam, kde je účelná. Na druhou stranu je nutno uznat, že to není vždy hezký pohled. No ale zase, co s tím? Zakazovat, přikazovat? Anebo na rovinu cestu přiznat a vybudovat plnohodnotný chodník tam, kde stejně vlastně je, jen v době po dešti je zabahněný a v době sucha prašný?
A co nějaký kompromis? Přiznaná cesta, dlážděna tvarovkami tak, aby v nich mohla růst tráva a investovat čas do toho, aby tam opravdu rostla … a přesto byla plocha zpevněná a pochozí? A samozřejmě nejde na fotkách o jediná místa, ale o pouze okaté vzory.
Tak co vy na to?



Komentáře